Food Maker – Vi leger med Vietnamesisk

friske vietnamesiske ruller

Hej venner. Jeg vil bare lige kort tjekke ind og fortælle den glædedelig nyhed, at jeg skal være vært næste tirsdag d. 8. november, til Food Maker-arrangementet “Vi leger med mad”. Food Maker er en Aarhusiansk organisation, hvor unge mellem 16 og 28 år kan være med til at arrangere madevents og andre workshops for andre unge. Virkelig et fedt initiativ, som jeg kun kan opfordre folk til at tjekke ud!

Jer, der har fulgt med et stykke tid, ved måske at jeg er rimelig vild med det vietnamesiske køkken. Specielt efter jeg var en tur i Vietnam i sommers blev jeg ret besat af vietnamesisk mad! Yum. Så derfor har jeg selvfølgelig valgt at temaet skal være vietnamesisk! Og jeg kan løfte sløret for, at vi blandt andet skal lave friske forårsruller! Men du kan læse meget mere om arrangementet på facebook lige her, hvor du også kan tilmelde dig. Det kunne jo være mega hyggeligt, hvis nogle af jer der læser med vil komme!

Hav en dejlig onsdag!

foodmaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *