Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Jeg er blevet ret vild med græskaret hokkaido . Det er forholdsvis en ny spise for mig, men jeg er virkelig blevet vild med det! Den søde smager spiller virkelig godt sammen med rødløg og den salte feta i denne her salat. Og så skal den bare bages i ovnen, så den ikke bliver helt blød, men der stadig er lidt bid i den. Yum, det er altså godt! Så try it out, hvis du også er blevet lidt i efterårshumør og har lyst til at prøve hokkaidogræskaret af!

Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Til 4 personer

Ingredienser

1/2 stort hokkaido eller et lille.

1 spsk olivenolie

Timian eller rosmarin

3 dl. bulgur

1 rødløg

2 håndfulde spinat

3 spsk. fetaost

1 håndfuld mandler

Peber og salt.

Fremgangsmåde

  • Skær græskaret over på midten og grav indmaden ud med en ske.
  • Sker de to halve græskar i både eller skiver og læg dem på en bageplade. Kom olie på. Jeg bruger en oliespray fra Holm, som er ret praktisk i sådan en situation er, så man ikke kommer til at hælde en hel liter olie ud over græskarstykkerne. Men dryp lidt olie udover og bagefter lidt salt og timian eller rosmarin. Alt efter hvad du fortrækker.
  • Bag i ca. 20-25 minutter i ovnen ved 200 grader.
  • Når græskarstykkerne har fået nok lader du dem afkøle og skærer dem i mindre stykker.
  • Kog bulguren med lidt salt og lad den afkøle.
  • Skyl spinaten og rist mandlerne på en pande.
  • Hak mandlerne og skær rødløget i fine skiver
  • Bland bulgur med spinat, hakkede mandler, rødløg, feta og græskar.
  • Kom lidt god olivenolie på til sidst og friskkværnet peber.

Da jeg lavede den forleden spiste jeg blot salaten som en ret i sig selv. Men næste gang tror jeg, at jeg vil lave de her lækre krydrede kødboller til!

Velbekomme

Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

One thought on “Bulgursalat med hokkaido, rødløg og feta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *