Cookies med brun farin, chokolade og peanuts

Cookies med brun farin, chokolade og peanuts

Cookies med brun farin, chokolade og peanuts

Min gode veninde flyttede til Århus i weekenden. Og i anledningen af denne herlige begivenhed havde jeg bagt indflytter-cookies! Jeg har en anden opskrift på cookies med peanuts og chokolade liggende her på bloggen, som du finder lige HER. Men i den tidligere opskrift eksperimenterede jeg med at bage cookies uden brun farin, simpelthen fordi jeg ikke havde det på lageret. Det fungerede også super, men da jeg i mellemtiden har fået købt brun farin kommer her en version med.. brun farin! Brun farin har en ret karakteristisk smag, så selvom de øvrige ingredienser er pretty much de samme smager de her cookies ret anderledes! På den gode måde selvfølgelig 😉 Here we go!

 

Cookies med brun farin, peanuts og chokolade

ca. 20 cookies

Ingredienser

125g smør

70g sukker

100g brun farin

1 æg

175g mel

1 tsk natron

80g mørk chokolade

100g saltede peanuts

 

Hvordan? 

  • Riv smøren på et rivejern eller blødgør den så den er nemmere at ælte.
  • Bland smør med sukker og brun farin i en skål og kom herefter ægget i.
  • Bland mel og natron i en skål for sig og ælt det godt ind i massen med sukker, æg og brun farin.
  • Hak peanuts og den mørke chokolade og kom det i skålen med de øvrige ingredienser.
  • Ælt massen godt sammen, og tilføj evt. mere mel, hvis den er svær at samle.
  • Tril herefter dejen til en pølse på 40 cm., pak den ind i vitawrap og læg den på køl en halv til en hel time.
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær pølsen ud i 20 skiver på 2 cm. hver ca.
  • Læg cookiesne på bageplader og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Cookies med brun farin, chokolade og peanuts

Cookies med brun farin, chokolade og peanuts

Cookies med brun farin, chokolade og peanuts

Voila, hav en dejlig cookie-dag!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *