Sommersalat med fennikel og parmesanost

Salat med fenikkel og parmesan

Selvom vejret ikke er helt til at regne med fortiden, får I alligevel opskriften på denne her skønne sommersalat. Jeg lavede den sidste weekend, hvor vi, i dog lidt overskyet vejr, grillede i baggården. Stilheden herinde skyldes, at jeg i sidste uge fik sommerferie og jeg siden da, virkelig bare har holdt ferie! Jeg har forsøgt at være lidt offline, selvom det er svært! I weekenden tager jeg på Northside, måske der skal raporteres om lidt spændende festivalmad? Jeg skal selv arbejde i Spiselaugets Sliders bod, så hvis i bliver burgersultne så kan det være vi ses! Nå men nu får i opskriften på den skønne salat:

Ingredienser: 

1/2 fennikel

30g Parmesanost (parmigiano reggiano)

1 håndfuld valdnødder

skovsyre

Balsamicoeddike (gerne en sød balsamcio)

Salt og peber

Hvordan? 

  • Snit fennikel fint, eller kør det på et mandolinjern
  • Rist valnødderne
  • Skær parmesan i tynde skiver, brug gerne en kartoffelskræller til at få stykkerne helt tynd og lækre.
  • Bland fennikel, valnødder, parmesan, balsamico, salt og peber og pluk lidt skovsyre og kom på toppen til pynt.

Haps, en dejlig og lækker salat blev til 😉

Salat med fenikkel og parmesan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *