Laks med frisk pasta, edamamebønner, dild og wasabi

Frisk pasta og laks

Denne her ret smager vanvittig godt, ja faktisk så godt at jeg lavede den to gange på en uge! Også er den faktisk utrolig nem og hurtig at bikse sammen! Da vejret var lidt mere sommeragtigt grillede vi laksen, men ellers kan det også sagtens laves i ovnen! Try it out!

 

Til 2 personer

Ingrediener: 

2 laksestykker (2-300g)

250g frisk pasta

2dl. edamamebønner

1 god håndfuld frisk ruccola

4 radiser

20g parmasanost

Frisk dild

Salt og peber

 

Dressing:

2 spsk. olivenolie

1,5 spsk risvineddike

1 tsk. wasabi

1/2 tsk sukker

Saft fra en halv lime

 

Hvordan? 

  • Pak laksen ind i sølvpapir med lidt olie, salt og peber og giv den ca. 13-15 minutter i ovnen ved 200 grader.
  • Kog den friske pasta, som anvist på pakken
  • Kog edamamebønnerne
  • Skyld ruccola og dild, og skær radiserne i mindre stykker.
  • Når pastaen af afkølet en smule blandes den med bønnerne, ruccola, dild, parmesanost, radiser, salt og peber.
  • Bland ingredienserne til dressingen sammen og kom den over pastaen til sidst.

Server med den varme laks og evt. et stykke ristet brød

Voila og velbekomme!

Frisk pasta og laks

Frisk pasta og laks

Frisk pasta og laks

2 thoughts on “Laks med frisk pasta, edamamebønner, dild og wasabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *