Hjemmelavet yoghurtis med kirsebær

Hjemmelavet Yoghurtis med kirsebær

Min favoritis har uden tvivl altid være kirsebæris. Men til min store ærgerelse er det bare sjældent at man kan købe den. Jeg kan ikke finde ud af, om det er prisen på kirsebær som er afgørende eller om det simpelthen er fordi den ikke er blandt danskernes fortrukne? Nå anyway, så besluttede jeg mig for at lave min egen. Også i en yoghurtis udgave. Jeg elsker nemlig også youghurtis 😉

 

Ingredienser?

1 L yoghurt naturel

2 dl. kirsebærsauce, gerne Toschi Amarena på glas.

½ dl. flormelis

 

Hvordan?

  • Rør yoghurten med de øvrige ingredienser
  • Hæld yoghurt-massen i en beholder der kan tåle at fryses og sæt den på frys.
  • Rør i massen ca. hver halve time de første 3-4 timer, for at undgå at isen krystalliseres.
  • Yum, så er der ellers is, når du ikke kan vente med at spise den.

Hjemmelavet Yoghurtis med kirsebær

Hjemmelavet Yoghurtis med kirsebær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *