Øhaven #1

Øhaven i Aarhus

Øhaven #1

I dag bevæger jeg mig over på et nyt område her på bloggen. Nemlig noget så fancy som urban gardening! Jeg er nemlig blevet haveejer, ø-haveejer nærmere præcist.  Min have består nemlig af to m2 højbede bygget af paller, som befinder sig ude på spidsen af Århus Ø.

Jeg er allerede helt vildt glad for den, og helt vildt spændt på projektet! Jeg var ude at kigge til den i sidste uge i den strideste pålandsvind, og med synet af fire palle-højbede fyldt med ukrudt virkede projektet lidt uoverskueligt at gå igang med. Men solen viste sig heldigvis igen, og igår fik jeg og min søster ordnet den. Vi fik fjernet (forhåbentligt) al ukrudt, og fandt rester af sidste høst. Bl.a. forårsløg og en hulens masse mynte! Lige et godt haveråd: aldrig dyrk mynte. Det spreder sig helt vildt. Det var stort set overalt i bedene.. Men vi fik det væk og lagt ny spagnum og jord i bedene. Også fik vi også sået de første frø. Nemlig ærter og salat.

Min medejer af haven er min søster Julie, hun er nemlig ligeså vild med havedyrkning som mig, så det perfekt. Så er vi to til at passe den. Jeg vil henover sommeren og resten af sæsonen løbende opdatere om urban-gardening-livet ( 😉 ), så husk at følg med, hvis I er ligeså spændte på mit nye ø-haveprojekt! Og nå ja, til sidst en lille opfordring: Ø-haven er åben for alle, så tag endelig ud og kig på de mange fine haver, der er virkelige mange fine i mellem, og når vi kommer lidt længere ind i sæsonen er der også høns og bier at kigge på. Hvis du er endnu mere interesseret, kan du læse mere om øhaven her.

Øhaven i Aarhus

Øhaven i Aarhus

Øhaven i Aarhus

Øhaven i Aarhus

Øhaven i Aarhus

Øhaven i Aarhus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *