Spaghetti med hvidvinsdampede tigerrejer

Spaghetti med hvidvinsdampede tigerrejer

Spaghetti med hvidvinsdampede tigerrejer

I dag blev det til en nyfunden favorit, nemlig denne herlige ret med tigerrejer vendt i chili og hvidløg. Den smager himmelsk! Også er den virkelig hurtig at bikse sammen!

Til to personer

Ingredienser 

1 fed olivenolie

1/4 frisk rød chili

15-20 tigerrejer

1 dl hvidvin

1 dl vand

2 spsk tomatpuré

2-3 soltørrede tomater

200g lange spaghettier

1/4 citron

Ruccola

Parmesanost

Olivenolie

Salt og peber

 

Hvordan?

  • Hak chili og hvidløg fint og steg forsigtigt i olivenolie på panden.
  • Sæt spaghettien over
  • Kom tigerrejerne på panden og lad dem stege på panden med chili og hvidløg.
  • Hæld ved hvidvin ved rejerne, ved høj varme, og lad det dampe af.
  • Tilføj nu tomatpuré og lidt hakkede soltørrede tomater og vand, hvis du ønsker at fortynde sovsen lidt.
  • Når spaghettien er kogt færdig kommer du den over i panden med rejerne.
  • Lad det stege sammen et par minutter og server straks herefter.
  • Dryp lidt citron på og pynt med god parmesanost og ruccola.

Spaghetti med hvidvinsdampede tigerrejer

Spaghetti med hvidvinsdampede tigerrejer

Spaghetti med hvidvinsdampede tigerrejer

 

Velbekomme 😉

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *