Kartoffelsalat med grønne asparges, purløg og fetaost

Kartoffelsalat med grønne asparges, purløg og fetaost

Kartoffelsalat med grønne asparges, purløg og fetaost

Nu er sæsonen for grønne asparges så småt ved at peake, og det glæder mit aspargeshjerte meget. Jeg elsker grønne asparges, og jeg kunne spise dem hver dag, hvis det var! Sæsonen for nye kartofler (danske) er til gengæld ikke helt kommet endnu, men mens vi venter på dem, kan de nye spanske, som jeg har brugt her, også sagtens bruges!

Til to personer

Ingredienser 

5 grønne asparges

200g nye små kartofler

1/4 bundt purløg

50g god fetaost

Lidt syltede rødløg

Peber

 

Hvordan?

  • Kog kartoflerne med skræl på, og pil dem efter de er kogt og afkølet.
  • Damp aspargesene ved at hælde kogende vand over dem i en si.
  • Skær aspargesene i mindre stykker og halvær evt. kartoflerne, hvis du synes de er for store.
  • Hak lidt frisk purløg og bland med kartofler, asparges, fetaost og syltede rødløg.
  • Kværn lidt frisk peber og kom over til sidst.

Velbekomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *