Grøn salat med quinoa, broccoli og edamamebønner

Grøn salat med quinoa, broccoli og edamamebønner

Denne her skønne grønne salat smager helt fantastisk til fisk f.eks. laks. Den søde smag fra edamamebønnerne passer perfekt med den sprøde broccoli og den lækre og sunde quinoa.

Ingredienser? 

  • 2 dl quinoa
  • 1/2 broccoli
  • 1 dl. edamebønner
  • 1 håndfuld frisk ruccola
  • 1 dl. grønne ærter
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 spsk hørfrø

Hvordan? 

  • Kog quinoen med lidt salt (forholdet er 1:2)
  • Hæld kogende vand over broccolien i en si og lad det køle lidt af.
  • Kog hele edamamebønner og hæld lidt kogende vand over de frosne ærter
  • Pil edamamebønnerne
  • Skær broccolien i mindre stykker
  • Rist græskarkerner og hørfrø på panden
  • Skyld ruccolaen g bland med alle de øvrige ingredienser, og du har en drønlækker salat!

 

 

Grøn salat med quinoa, broccoli og edamamebønner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *