Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

De her kødboller kan få selv den mest svinekødsforskrækkede person i godt humør, for med et asiatisk twist, som jeg er helt vild, og med mandler og persille i, er de simpelthen vanedannende. You should try!

Spicy kødboller

Ingredienser?

  • 400g halv/flæsk hakket kød
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk rød currypaste
  • En god håndfuld frisk persille
  • En håndfuld mandler
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • 1dl rasp eller havregryn
  • salt og peber.

Hvordan?

  • Hak mandler og persille og bland herefter alle ingredienserne godt sammen i en skål
  • Form herefter små kugler med en tsk. og sæt på en bageplade i ovnen ved 200grader i 20-25 minutter.

Bønnesalat

Ingredienser?

  • En halv pose frosne, grønne bønner
  • 1/2 tsk. salt
  • 3 store tomater
  • Et rødløg
  • Fetaost

Hvordan?

– Kog bønnerne i vand med salt

– Skær tomaterne i tern, rødløget i skiver og kom din yndlingsfeta i.

– Kom bagefter lidt god olivenolie og balsamicoeddike på.
Paprikadressing

Ingredienser

  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk sød paprika
  • 1 tsk ketchup
  • Salt og peber

Hvordan?

– Ingredienserne røres simpelthen bare sammen i en skål

Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

Voila, bon appetit!

2 thoughts on “Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *