Kartoffel-porre-suppe

Kartoffel-porre-suppe

Kartoffel-porre-suppe

Her får du min version af gammel klassiker!

Ingredienser?

  • 1 løg
  • 4 bagekartofler
  • 2 porrer
  • 1L grønsagsbouillon
  • 1/4 L fløde
  • salt og peber
  • persille og bacon
  • brød til servering.

Hvordan?

– Hak løg og svits dem lidt tid i en stor gryde.

– Skræl og skær kartofler og porrer ud.

– Kom dem i gryden i 5 minutter og hæld så bouillon ved.

– lad det koge ved svag varme til kartoflerne er kogt ud, Ca. 20-30 min og smag til med salt og peber.

– Tilsæt fløden og blend herefter suppen med en stavblender.

– rist noget godt brød, og steg lidt bacon på en pande
– hak bacon og persille.

– server suppen med brød til, og med bacon og persille på toppen.
Voila, bon appetit!

Kartoffel-porre-suppe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *