Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod

Ingredienser?

  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 1/2 fennikel
  • 2 fed hvidløg
  • 20 g smør
  • 2 dl hvidvin
  • 1,5kg blåmuslinger
  • 1dl fløde
  • 1dl vand
  • lidt citron
  • salt og peber
  • Frisk persille.

 Hvordan?

– Snit gulerod, løg, hvidløg og fennikel fint.

– Brun forsigtigt i lidt smør i en gryde

– Hæld hvidvin over og lad det koge ind

– Kom herefter de rensede blåmuslinger i gryden og kog i 5-8 minutter

– hæld lidt fløde, friskpresset citron, salt og peber og lidt vandgryden og lad det koge op.

– server straks med frisk persille på toppen.
Server evt. med hjemmeskårne pommes marineret med olie og salt, bagt i ovnen og estragonmayo (mayonnaise med lidt friskhakket estragon)
Eller server med noget groft og godt brød, ristet.

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod


Voila! Bon appetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *