Crunchy couscous med stegt aubergine og garam masala-kylling

Crunchy couscous med stegt aubergine og garam masala-kylling

Crunchy couscous med stegt aubergine og garam masala-kylling

Vi fortsætter i couscousgenren med denne skønne anretning. En af mine absolutte favoritter, som duer hele året rundt.

Ingredienser? 

  • 3 dl couscous
  • Et forårsløg
  • En håndfuld cherrytomater
  • 2-3 stk. kyllingebryst
  • 1 spsk. garam masala
  • En aubergine
  • En håndfuld knækkede pistacienødder
  • En spsk. spidskommenfrø
  • En spsk. sesam

Hvordan? 

– Kog 3 dl couscous (1:1)

– Skær lidt forårsløg og cherrytomater i små stykker.

– Steg kyllingebryst som du har marineret i garam masala på panden.

– Prik hul i og kog auberginen i mikroovnen ved højeste styrke i 6-7 minutter. Skær den herefter i skiver og steg den gylden på panden. Denne metode er god af bruge da auberginen herefter er nem at stege uden den behøver at suge en masse olie for at blive lækker.

– Hak pistacienødder og rist dem på en pande med spidskommenfrø og sesam.

– Kom couscous på et fad, kylling og aubergine ovenpå og herefter tomat og forårsløg og den ristede blanding med pistacienødder.
Voila! Bon appetit.

Crunchy couscous med stegt aubergine og garam masala-kylling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *